Spring til indhold

Tuse Senioridræt

Senior Idræt i Tuse - Vi har følgende hold.: Hold Dig Altid I Form, Seniorgymnastik M/K, Lancier, Padel, Petanque, Bueskydning og Stavgang, den nye sæson starter til august - september. Vi glæder os til at se nye ansigter. Motion er sundt.

Kom og vær med og vær en del af vores sociale samvær.

Tilmelding foregår ved at gå ind på: www.tusegf.dk klik på tilmelding til senior idræt. Her klikker du på den aktivitet du ønsker at gå til. Samtidigt står der er vejledning, hvad du skal gøre.
Har du ingen PC. så tal med lederen af holdet.

Vi glæder os til at se dig til vores nye sæson.

Ifølge aftale med Tuse I.F.s Gymnastikafdeling, som vi er en underafdeling af, skal man være fyldt 60 år for at være medlem.

Bueskydning

Torsdag den 7. september kl. 14.00-16.00: i den lille hal med springgraven Spørgsmål kan rettes til Carsten 60 46 47 56, da Per Dallgaard er på ferie eller til Ole Svensson/formand 22 34 49 70

Gymnastik

Senioridrætten er flyttet til Tuse Skole Kom og vær med og ha' det hyggeligt. Tilmelding foregår ved at gå ind på: www.tusegf.dk klik på tilmelding til senior idræt. Her klikker du på den aktivitet du ønsker at gå til. Samtidigt står der en vejledning, hvad du skal gøre. Har du ingen PC, så tal med lederen af holdet. Vi glæder os til, at se dig til vores nye sæson 2023-24.

Padel

Padel er en god sport for 60+. Senior Idræt Tuse GF har 2 baner mandag formiddag fra kl. 09.30 til 11.00.

Petanque

Petanque er et spil, hvor alle kan være med. Vi spiller hele året. Er det dårligt vejr, har vi mulighed for at spille på multibane i teltet.

Stavgang

At begynde på stavgang er nemt. Det kræver kun et par stave, gode travesko, samt lysten til motion og socialt samvær.


Feedback

Sidst opdateret

23.07.2022

Ansvarlig redaktør

Lillian Bagge Nielsen