Privatlivspolitik

Den 25. maj 2018 trådte EU’s persondataforordning og en ny dansk databeskyttelseslov i kraft.

Butterup-Tuse-Hagested Pensionistforening

Privatlivspolitik Juni 2018

Databeskyttelsesforordning 2018
Som medlem af Butterup-Tuse-Hagested Pensionistforening har du ret til at vide, hvad vi registrerer om dig – og hvad vi bruger oplysningerne til. Vi videregiver ingen oplysninger.

Kontaktoplysninger
For at vi kan sende dig kontingentopkrævning, omdele program, nyheder m.m. registrerer vi: dit navn, adresse, telefonnummer, fødselsdag og evt. e-mailadresse. Det er alm. personoplysninger. Vi registrerer ikke flere oplysninger, end vi har brug for.

Vi må kun gemme oplysninger, så længe det er nødvendigt. Medlemmet slettes automatisk i foreningen, hvis kontingentet ikke betales. Bogføringsbilag skal iflg. loven gemmes i 5 år.

Billeder på hjemmesiden
Vi sætter kun situationsbilleder med flere personer på hjemmesiden. Vi må ikke sætte et portræt af dig på hjemmesiden uden dit samtykke.

Dine rettigheder
- ret til at få oplyst, hvad der er registreret om dig
- ret til at få rettet forkerte oplysninger
- ret til sletning
- ret til indsigelse

Hvis du har spørgsmål, kan du rette henvendelse til Butterup-Tuse-Hagested Pensionistforening. Formand: Bende Andersen, tlf. 28 97 32 05   mail: bfa10@hotmail.com

Klagemulighed
Det er det danske datatilsyn, du skal klage til, hvis du mener, dine oplysninger er blevet misbrugt.

09.08.2018

Lillian Bagge Nielsen