Spring til indhold

Julekoncert 1. søndag i advent

Søndag den 28. november kl. 16.00 i Butterup Kirke. Julekvartetten, der optræder til årets julekoncert, består af to sangerinder, en cellist og en pianist. De fire har spillet sammen i mange år, og ved denne koncert præsenteres publikum bl.a. for Disneys filmmusik, danske julesange, Christmas Carols og julekalender-hits.

Sangerne

De to sangere, Eva og Maria Hede, er tvillingesøstre, og har sunget i DR´s Pigekor. De er begge kirkesangere, men synger også i bands, hvor genren er 80’er pop og disko. Man finder sjældent to sangerinder med en klang og et udtryk, der klæder hinanden så godt.

Cellisten Therese Adorján Ankjær, der spiller i flere forskellige klassiske ensembler, lægger en dyb og klangfuld bund i gruppens arrangementer og spiller også smukke soloer.

Det er kvartettens dygtige pianist, Jesper Adorján Ankjær, der står for mange af arrangementerne, hvilket betyder, at gruppen har sit helt eget udtryk, både vokalt og harmonisk. Jesper har spillet jazz i mange år og har spillet sammen med mange kendte danske jazzmusikere.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en koncert med julestemnings-garanti!Feedback

Sidst opdateret

23.11.2021

Ansvarlig redaktør

Lillian Bagge Nielsen